dilluns, 12 de juny de 2017

Sopar de "traje"- acta assemblea 1 juny

Sopar de "Traje"

Estimades famílies, el temps passa i ja s'acaba el curs, és per això que us convidem a una nova edició del nostre "SOPAR DE TRAJE".
Cadascun porta el seu menjar i nosaltres posem el cava i la coca, per celebrar tots plegats.
Com cada any esperem una gran assistència, amb moltes ganes de passar s'ho bé, per això aquest any ja tenim dos grups de música que és ho faran passar d'allò més bé.
Divendres 16 juny
des de les 20:00 h fins la 1.

 Más
Acta Assemblea 1 de juny

Demanar disculpes perquè encara no hem fet l'acta de l'assemblea, estem intentant tenir la resposta d'inspecció, que després d'un més encara no la tenim, la setmana passada ja vam tornar i vam parlar amb l'inspector de guàrdia, que no era el de la nostra zona, però ens ha garantit que a principis d'aquesta setmana tindrem una reunió amb el nostre inspector de zona, ja que troba que són temes molt important.
Del que es va decidir a l'assemblea, ja hem enviat un escrit, amb justificant de recepció i inscripció al Llibre de registre del centre, informant legalment del tema de les portes d'emergències tancades amb clau, també hem informat que el director té responsabilitat penal i hem reclamat la revisió del pla d'emergències i evacuació.
Volem agrir la quantitat de gent que va venir, així com les aportacions fetes.
També informat que ens hem reunit amb l'ajuntament, que va trobar fabulós la gran participació de les famílies a l'assemblea i que tenim tot el seu suport i ens van oferir solucions per minimitzar el problema d'espais que tenim, però que fins que no els proposem a inspecció i a la direcció, no podem concretar.
Esperem poder fer un comunicat de la situació, com a molt tard el dimecres.
Volem agrair l'alta participació en l'assemblea, gairebé 80 persones.
L'alta participació ha sorprès, tant a direcció com a l'ajuntament i a inspecció, realment volem agrair l'alta participació i també a totes les persones, que encara no van poder vindre, ens van fer arribar el seu suport, que també deu ni do, 15 persones, que per diversos motius no van poder vindre.

Un altre fet a remarcar és la llista de col·laboradors que tenim per aquest any i que ja ens posarem en contacte, amb els, per donar més informació i com ens organitzarem de cara a la propera campanya de llibres.

MÉS INFORMACIÓ IMPORTANT:
- Dilluns dia 19 de juny  haurà Consell Escolar.
- Dijous dia 22 de juny festa de graduació de 2 BAT, a les 18:30 Centre Cívic Mas Lluí. Demanem pares voluntaris per muntar la festa, quedem abans, a les 18:00.
- Dijous dia 29 de juny festa de graduació de 4 ESO, a les 18:30 Centre Cívic Mas Lluí. Demanem pares voluntaris per muntar la festa, quedem abans, a les 18:00.


Fem Centre, Fem Família