divendres, 3 de març del 2017

"Suma't a l'escola pública"



Campanya d'escolarització 2017-2018 
Resultado de imagen de "Suma't a l'escola pública"
"Suma't a l'escola pública", aquest és el nom de la campanya que posa en marxa l'Ajuntament amb l'objectiu de defensar l'educació pública com a instrument de cohesió social i d'igualtat d'oportunitats, en tant que es tracta de l'única oferta d'ensenyament de titularitat pública oberta a tothom, gratuïta i laica.

Podeu veure aquí el vídeo de la campanya.

La campanya pretén posar en relleu la qualitat i els valors dels nou centres educatius públics que, afegits a les quatre escoles bressol municipals, l'Escola Municipal de Música, l'Aula Sant Feliu i el Centre de Formació de Persones Adultes Mestre Esteve, conformen una xarxa de setze centres de titularitat pública, l'oferta més important i completa de la ciutat. 

En aquest sentit, es destaca que la pública és una escola inclusiva i respectuosa, que promou l'atenció a la diversitat, la participació de les famílies, així com la creativitat i l'experimentació de l'alumnat. Alhora, els centres públics potencien el treball en equip i l'educació en valors com la solidaritat, el respecte i la sostenibilitat ambiental. 

La campanya també posa en relleu que els centres públics estan plenament arrelats a Sant Feliu i que treballen les tradicions locals.