dijous, 17 de novembre del 2016

Nova edició de l'Okupa la nit

On anem... Agenda d'activitats de Sant Feliu de Llobregat

Demà divendres 18 de novembre, des de les 20 h i fins a la 1 h de la matinada, la Sala Ibèria acollirà un nova edició de l'Okupa la nit, en aquest cas una sessió especial que es presenta sota el lema "Gamer". I és que l'activitat adoptarà un caire especial i estarà dedicada al món dels jocs. Com en les edicions anteriors, es tracta d'una jornada totalment gratuïta oberta als joves. 

Per participar en els diferents tornejos que es duran a terme cal inscriure's prèviament al Punt Jove (c. Pi i Margall, 8 - 93 666 45 03).

Les propostes per a aquesta edició inclouen un torneig del popular joc de futbol Fifa 2017 a través de Playstation 4, un torneig del joc de cartes Magic, així com un torneig de Colonos de Catan, un joc de taula molt popular a nivell mundial. Durant la nit també es convidarà els assistents que ho vulguin a mostrar les seves habilitats de conducció a l'Scalextric.Alhora hi haurà una zona de consoles retro, a través de les quals es podrà jugar a alguns dels vídeojocs més coneguts dels últims anys. Pels amants dels jocs de taula, l'Okupa la nit destinarà també un espai per provar sort en els jocs més clàssics i familiars de tots els temps, com ara el parxís o els escacs, entre altres.