diumenge, 9 d’octubre del 2016

Hàbits saludables

Resultado de imagen de habits saludables
Durant l'etapa que va entre els 12 i els 18 anys, els joves experimenten els canvis hormonals propis de la pubertat, que fan més necessari que mai el manteniment d'uns bons hàbits saludables d'higiene personal.

En un primer moment de preadolescència, podem observar una certa desídia per tot el que es relaciona amb el manteniment d'una higiene correcta. Així, els joves mai no troben el moment d'anar a la dutxa o de rentar-se les dents… 

Aquesta situació canvia radicalment a mesura que es fan grans: si els hàbits s'han adquirit de petits es recuperen un cop superada aquesta etapa i es desperta un gran interès per tot el que té a veure amb l'aspecte personal. És en aquest moment quan aprenen hàbits per imitació dels seus companys, amics i amigues, i per la gran influència dels mitjans de comunicació i de la publicitat. I precisament per aquesta raó és quan poden necessitar més el nostre ajut per fer un ús racional dels productes de neteja, com desodorants, colònies, productes d'afaitar o depilació, i fins i tot de productes “miraculosos” que ajuden a mantenir l'aspecte o a millorar les relacions.

Cal insistir, durant aquesta etapa, perquè no oblidin que la higiene no és només una qüestió superficial i estètica, sinó que cal mantenir-la per raons de salut personal i millora de les relacions.
Resultado de imagen de habits saludables