dijous, 22 de setembre del 2016

T'agradaria treure excel·lents?


Heu començat les classes, i com sempre, segur que ja us haureu proposat que aquest any traureu bones notes! És normal que tingueu aquests objectius, ja que després de l'estiu esteu descansats i amb ganes de menjar-vos el món!
Volem proposar-vos alguns trucs perquè aquestes ganes de treure bones notes no marxin i pugueu aconseguir aquest objectiu!
 

1.- Preparar a la teva habitació un calendari on apuntaràs totes les dates dels treballs i exàmens
 Apuntar-ho tot en un calendari a la teva habitació t'ajudarà a organitzar-te molt millor i saber quins dies has de començar a avançar feina i quins no. A més a més, quan vegis totes les coses que ja has superat, estaràs molt motivat!

2.- Prendre apunts a classe amb ordinador. Si els fas a mà, passar-los a ordinador a casa
 Les tecnologies actuals poden facilitar-te molt les coses a l'hora d'estudiar, ja que si t'imprimeixes els apunts dies abans de l'examen i els enquadernes, se't farà molt més fàcil llegir-los per l'examen.

3.- No desaprofitis cap classe i escolta sempre al professor. De veritat, estalviaràs molt de temps
 
Això tampoc significa que quan estiguis a classe no puguis parlar en algun moment amb algun company. El que això significa és que has d'entendre que si aprofites les explicacions del professor a classe, t'estalviaràs molt de temps a l'hora d'estudiar a casa! Com que ja ho recordaràs tot, no farà falta que estudiïs tantes hores.

4.- No deixis MAI les coses per l'últim moment i aprofita les hores lliures
Desgasta molt més deixar les coses per l'últim moment que fer-la a poc a poc cada dia. De veritat, quan agafis una rutina no se't farà gens pesat i aconseguiràs anar molt més relaxat!

5.- Apunta totes les notes que vagis aconseguint en els treballs i els exàmens
Poder en qualsevol moment consultar les notes que vas aconseguint al llarg del curs t'ajudarà a planificar-te i a saber en quines assignatures tens més facilitats i en quines més dificultats. I per tant, podràs organitzar millor les hores d'estudi!